Specialisaties

Nieuwbouw Veenpark Amstelveen

Mooi wonen vraagt om een ervaren en betrouwbare partner. Een partner als Verplancke & Groot. Met onze jarenlange ervaring voeren wij moeiteloos elk nieuwbouwproject uit.

Uw verbouwing is in goede handen bij Verplancke en Groot. Wij hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten. Van het inbouwen van een kelder tot het renoveren van het dak!

Een van de specialiteiten van Verplancke & Groot is renovatie. Het maakt niet uit hoe oud een pand is. Ons team van experts gaat zeer gedegen te werk en maakt een plan om de renovatie feilloos uit te voeren.

In Amsterdam wordt bij het creëren van meer ruimte steeds vaker gekozen voor het bouwen van een kelder of souterrain. De nieuwe kelder of souterrain fungeert dan tevens als nieuwe fundering.

Wij zijn zeer bedreven in het herstellen van uw fundering. Hierbij is het creëren van een souterrain een prachtige mogelijkheid! Hierin heeft Verplancke & Groot Aannemersbedrijf een ruime mate van ervaring

Verplancke & Groot is er voor al uw onderhoud. Dat kan zijn aan uw woning of bedrijfspand, van klein tot groot. Verplancke & Groot voert uw onderhoudswerkzaamheden zeer nauwkeurig en netjes uit.