Renovatie & Restauratie

Een van de specialiteiten van Verplancke & Groot is renovatie. Het maakt niet uit hoe oud een pand is. Ons team van experts gaat zeer gedegen te werk en maakt een plan om de renovatie feilloos uit te voeren. Elke stap wordt nauwkeurig overwogen en uiteindelijk houdt u een prachtig gerenoveerd pand over!

Verplancke & Groot restaureert de meest uiteenlopende objecten, van kleine binnenstedelijke monumenten tot uitvaartcentrums waaraan een nieuwe bestemming wordt gegeven. Het in stand houden van monumentaal vastgoed vergt een gedegen aanpak, met een duidelijk plan.

Tijdens de uitvoering word er met een scherp oog gekeken naar het behoud van originele details en profileringen. We gaan met de juiste specialisten aan het werk zodat na de renovatie uw pand weer voldoet aan de hedendaagse eisen met het behoud van zijn authentieke karakter.

Renovatie of restauratie werk gebeurd vaak in bewoonde toestand, om het geheel zo soepel mogelijk te laten lopen werken wij altijd in goed overleg. Door een juiste afstemming met bewoners zal de overlast tot een minimum beperkt worden.

Ontzorgen

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van renovatie en restauratie kunnen wij de klant zoveel mogelijk ontzorgen wij zullen het contact voeren met architecten en constructeurs. De begeleiding en eventuele afstemming met bewoners word door Verplanke & Groot gedaan. Ook denken wij actief mee er zullen gedurende de realisatie van een project diverse knopen doorgehakt moeten worden. Door u altijd te voorzien van benodigde informatie en adviezen komen we tot de juiste keuze.

Renovatie Nicolaas Witsenkade Amsterdam