Nieuwbouw

Uw nieuwe bedrijfspand of woning is in goede handen bij Verplancke en Groot. Wij voeren moeiteloos elk project uit, of het nu groot is of klein. Wij hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende nieuwbouw projecten.

Woningbouw

U heeft de plannen compleet en bent voornemens een degelijke aannemer uw droomhuis te laten realiseren, dan komt Verplancke & Groot in beeld. Verplancke & Groot is een aannemer die al meer dan 25 jaar diverse kwaliteitsprojecten heeft gerealiseerd. Wij zullen samen met u de plannen bekijken en naar uw wensen een vrijblijvende offerte opstellen. Onze sterke punten in het proces zijn:

U krijgt bij ons altijd vooraf de juiste informatie en komt dus nooit voor verassingen te staan.

Wij zullen bij al uw wensen meedenken en waar nodig begeleiden. Of het nu gaat om het uitzoeken van een keuken of de keuze van de vloer wij draaien onze hand er niet voor om.

Doordat wij voldoen aan alle eisen die de belangrijkste brancheverengingen stellen geven wij op al onze producten de gestelde garanties.

Verplancke & Groot is een voorstander van duurzaam bouw, wij zullen er alles aan doen om uw woning zo energiezuinig en volgens de nieuwste technieken te bouwen, zodat uw woning klaar is voor de toekomst!

Utiliteitsbouw

Of het nu gaat om een luxe kantoorpand of een bedrijfsgebouw voor de agrarische sector u bent bij ons aan het juiste adres. Verplancke & Groot realiseert projecten waarbij functionaliteit, efficiency, duurzaamheid en imago met elkaar in harmonie worden gebracht. Zelfstandig of in bouwteamverband dragen wij zorg voor het naleven van afspraken en staan we garant voor een fraai eindresultaat.